Hersteldienst

Fietsen Jowan heeft een uitstekende reputatie qua service & onderhoud. En die naam willen we ook hoog houden. Je kan met een gerust hart rekenen op de beste service na verkoop en bovendien is de eerste onderhoudsbeurt van een nieuwe fiets gratis.

Tijd voor een reparatie?

Gezien wij beschikken over een serieuze voorraad aan onderdelen en spare-parts kunnen we de reparatie van jouw fiets meestal in een redelijk kort tijdsbestek afwerken. Heb je een kleinood dat superdringend hersteld dient te worden? Bel ons even op en dan kijken we wat mogelijk is. Maar in de regel bied je je fiets simpelweg aan via de grijze poort (de eigenlijke uitgang) en noteren wij wat moet gebeuren. Is de fiets eerder klaar dan voorzien, dan geven we een belletje. Je fiets wordt steeds veilig gestald in afwachting dat je hem komt afhalen in de winkel.

Komt je fiets niet van bij Jowan?

Géén nood, ook deze reparaties voeren wij uit. Echter geven wij onze eigen klanten steeds voorrang en kunnen wij uiteraard niet garanderen dat we dezelfde onderdelen in huis hebben of kunnen bestellen. Op die manier krijg je desondanks de iets langere wachttijd toch de kans om te ervaren wat onze service voor je kan betekenen. Enkel voor elektrische fietsen maken we een uitzondering, en repareren we enkel zij die van bij ons afkomstig zijn gezien die wisselstukken zeer specifiek zijn.

Komt jouw fiets uit een supermarkt? 
Dat is jammer, deze tijdrovende herstellingen voeren wij niet uit. Wij hopen dat je de volgende keer de keuze maakt om een fiets bij een vakman aan te schaffen.

Jowan is erkend als:

  • Shimano Service Centre
  • Campagnolo Pro Shop, EPS service center en Campy Code Dealer
  • Tacx Star Dealer
  • Polar Battery Change Service
  • Pioneer Pedaling Monitor System installateur
  • Rohloff dealer
  • ...


Voor het herstel van verende vorken rekenen we op de gespecialiseerde tuningcentra. Het basisonderhoud doen we evenwel zelf.

Bikepacking to Rome

Johan fietste van Wissant naar Rome langs de Via Francigena.

Oops...
Sorry, Internet Explorer 8 or lower is not supported.
Please upgrade or change your web browser now.