Hersteldienst

Fietsen Jowan heeft een uitstekende reputatie qua service & onderhoud. En die naam willen we ook hoog houden. Je kan met een gerust hart rekenen op de beste service na verkoop en bovendien is de eerste onderhoudsbeurt van een nieuwe fiets gratis.

Tijd voor een onderhoud/herstelling?

Gezien wij beschikken over een serieuze voorraad aan onderdelen en spare-parts kunnen we de reparatie van jouw fiets meestal in een redelijk kort tijdsbestek afwerken. Afhankelijk van de drukte natuurlijk. Bel ons op (055/38.84.07) zodat we jouw herstelling kunnen inplannen. Je kan je fiets nadien aanbieden via de grijze poort (de eigenlijke uitgang). Is de fiets klaar, dan krijg je een SMS-je. Je fiets wordt steeds veilig gestald in afwachting dat je hem komt afhalen in de winkel.

Komt je fiets niet van bij Jowan?

Géén nood, ook deze reparaties voeren wij uit. Echter geven wij onze eigen klanten steeds voorrang en kunnen wij uiteraard niet garanderen dat we dezelfde onderdelen in huis hebben of kunnen bestellen. Op die manier krijg je desondanks de iets langere wachttijd toch de kans om te ervaren wat onze service voor je kan betekenen. Enkel voor elektrische fietsen maken we een uitzondering, en repareren we enkel zij die van bij ons afkomstig zijn gezien die wisselstukken meestal zeer specifiek zijn.

Komt jouw fiets uit een supermarkt? 
Dat is jammer, deze tijdrovende herstellingen voeren wij niet uit. Wij hopen dat je de volgende keer de keuze maakt om een fiets bij een vakman aan te schaffen.

Jowan is erkend als:

  • Shimano Service Centre
  • Campagnolo Pro Shop, EPS service center en Campy Code Dealer
  • Rohloff dealer
  • ...


Voor het onderhoud van verende vorken en dempers rekenen we op de gespecialiseerde tuningcentra. Het basisonderhoud doen we evenwel zelf.

DEANIMA WORKSHOP

Bezoek aan DeAnima, een Italiaanse framebouwer in noord-Italië.
Het bedrijf ligt in een klein dorpje in de buurt van Trento en telt 3 medewerkers: Gianni Pegoretti, Antonio Attanasio en Matt Cazzaniga.
Drie mensen met een eigen verhaal, 3 gepassioneerde en kunstzinnige Italianen die “iets anders” willen doen.

DeAnima betekent letterlijk “vanuit de ziel”. En dat merk je ook in hun aanpak.
Een blik achter de schermen in hun workshop (november 2022).

Deanima gaat prat op een volledig Italiaans design en constructie van de fietsen.
De fietsen worden volledig op maat en “à la tête du client” gemaakt.

Foto’s van enkele afgewerkte modellen van klanten vind je via https://www.jowan.be/merken/deanima

Oops...
Sorry, Internet Explorer 8 or lower is not supported.
Please upgrade or change your web browser now.